OMX / DAX / Valutor

SP500 drar ner och gör nya lows vilket ökar sannolikheten för mer ner för Europa innan en större rekyl upp kan ske. Kikar jag på DAX så ser det mer ut som en tre-fyra räkning, fyran kommer dessutom in helt idealiskt runt FIB 38,2 och ser ut att ha någon mikro våg kvar innan en S:a är inne för OMX / DAX.

Om detta stämmer och vi kan få en liten skjuts upp i EURUSD ser det ut som ett intressant objekt att korta mot ca FIB 50-61.8 dvs 1.2050 – 1.1940 för en T:b innan vidare uppgångar mot 1.30 – 1.35. Men detta tar jag lite som det kommer då dollarn verkar vara på hugget.

USDSEK väldigt stark och kanske drar direkt till målområde för en T:b

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s