OMXS30 / DAX och GULD – inför onsdag

OMXS30 – 

OMXS30-Inför onsdag
DAX – 

B DAXI-Inför onsdag

 

GULD – söker en T:b för vidare uppgångar för guld mot ca 1450 och ser nu ut att bilda en fallande kil / wedge. Stochastic ner under 20 på vecka, då kikar jag på vändningsformationer och tycker vi ser ledtrådar till att guld kan bryta upp. Det har inte skett ännu.
Tolkar i det korta perspektivet att vi gjort fem vågor ner från minut b och därmed ser räkningen fullbordad ut mot iaf en minut c. Fortsätter guld ner är det en sista våg ner alltså den sista femte vågen i minuttrenden till T:b för att därefter fortsätta uppåt mot målområdet. Så länge som 1240 håller behåller jag en positiv syn.

GOLD-Inför veckan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s