OMXS30 och DAX – inför v36

OMXS30: 

OMXS30 endast två punkter ifrån att eliminera den nuvarande räkningen av indexet. Förra veckans högsta blev 1679,5. Överstiger indexet tidigare topp på 1682 är räkningen felaktig och måste därmed räkna på alternativ – mer om det när så sker. Under tiden behålls förra veckans tolkning som huvudalternativ så länge som 1682 står pall. För att bekräftelse ska uppstå behöver säljarna ta ut 1592-nivån. 

Bryts 1639,5 ökar sannolikheten för att en sekundärtrendsvåg b (röd) är inne på 1679,5, eftersom då är nedgången från förra veckans högsta den längsta räknat i antalet punkter från 1511 och då ska man misstänka att nedgången tillhör en annan trend.

Summering av vecka 35 så är det fortsatt svårnavigerat och håller koll på de nivåer som nämnt ovan för vidare vägledning.

OMXS30-inför v36
Högerklicka och öppna i ny flik för större bild.

Från 1679 ser rörelsen ned till 1657 impulsiv ut och en möjlig första våg ner ur ett kortsiktigt perspektiv. Bildar sedan en formation som tar formen av en OHS (omvänd huvud & skuldra) intradag, vilket möjliggör en kortare uppstuds för att därefter fortsätta sin nedgång. Ett tydligt brott under 1660 är det ingen OHS och då blir 1657 nästa viktiga nivå för BULLS. Viktig nivå för BEARS om rekyl upp sker är 1682, med motstånd vid 1671-73 vilket är gapzon samt fibonacci 61,8%. 

OMXS30-inför tisdag

DAX: 

Följer planen och sätter ut en möjlig minut b (grön) på 12 597.
12 344-nivån bröts idag och ökar därmed sannolikheten för att minut b är inne för nedgångar mot och under 11 725.

 

Happy trading!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s