Om

Hallå alla läsare!

Har skapat denna blogg med syftet att det ska bli enklare för er läsare och följare att hänga med i de olika analyserna. Har därför skapat genvägar genom “tags” och “categories” så ni enkelt hittar analyser eller annat ämne som just ni är intresserade över.

Lite kort om mig som trader, så är jag en tradör som kallar mig för Bamsetradern på Twitter. Handlar det mesta så som aktier, valutor, index samt diverse råvaror, men mer sällan.
Tidsspannet jag handlar i kan vara allt från intradag till swing då jag ofta kombinerar dessa två, ett exempel kan vara att jag swingar ett par aktier och under tiden kör mer kortsiktiga case i valutor eller index.
Analyser sker med hjälp av teknisk analys (TA) samt Elliott Wave Theory (EWT) som jag på senare tid funnit stort intresse för, ett klockrent sätt för att lättare definiera trender på och hur jag ska agera vid olika situationer. Om jag ska minska eller öka positionen, vara positiv eller negativ till aktien. På så vis försöka skapa den bästa risk / reward för positionen som tas. För som vi vet handlar det om att skapa en så hög sannolikhet som möjligt, därför är risk management A och O.

Kommer i framtida inlägg skriva lite om diverse saker om finans, stay tuned!

/ Bamse